«ITALENT» 3 СЕЗОН

(Всеукраїнський конкурс з інформаційних технологій для дітей та молоді)

http://www.italent.org.ua/

 

Що таке «ITalent»? ITalent – це перший державний ІТ конкурс всеукраїнського масштабу! У ньому могла взяти участь учнівська молодь віком від 8 до 18 років за двома напрямами: «ІТ-проекти» та «Кіберспорт».

Конкурс проводився Українським державним центром позашкільної освіти. Генеральний партнер 3 сезону – Цитрус академія. Серед партнерів конкурсу також були: Антивірусна компанія Zillya, ультрасучасний клуб для геймерів CyberZone, Національна волонтерська мережа клубів кодування для дітей 9-11 років Code Club, Чайний дім Heritage.

«ITalent» проводився у два етапи:

I етап - відбірковий. Усі учасники реєструвалися через сайт конкурсу та подавали свої роботи у відповідній до вимог формі.

II етап - фінальний (очний) – очний захист-презентація робіт. До участі в ньому було запрошено учасників, що зайняли три перших місця у відповідній номінації I етапу.

Учні ДПТНЗ «Вінницьке МВПУ» Дар’я Курбатова, Артем Фурман та Володимир Петренко взяли участь у І відбірковому етапі за напрямом «ІТ-проекти». За результатами журі, успішно пройшов до фіналу в номінації «3D-графіка» учень групи №7 Артем Фурман.

У м. Київ 21 квітня 2018 р. у сучасному ІТ-просторі ЦеХАБ (Цитрус хаб) відбувся фінал третього сезону «ITalent», де Артем яскраво презентував свою графічну роботу «Усьому свій час» (номінація «3D-графіка») та у результаті здобув почесне 1 місце й великий досвід та впевненість у власних силах.

Вітаємо Артема з перемогою та бажаємо реалізації усіх творчих задумів!