На передодні великого свята Христового Воскресіння, 5 квітня 2018 року у ДПТНЗ «ВМВПУ» відбувся навчально-тренувальний ярмарок, тематика якого «Європейські традиції в український дім». 

Метою ярмарку було не тільки відтворення практичних навичок з підприємницької діяльності, а й показати чим багаті країни, що вони вважаються єдиними, близькими і великими для нас, та виявлення і підтримка творчої молоді, здатної робити вибір на користь здоров’я та розставляти життєві пріоритети.

Організаторами ярмарку були педагоги навчально-тренувальної фірми «Перлина Поділля»: Петрова В.О., Гавриш Н.Л., Шафорост Т.М., Козачок А.В., Гладка Л.І., Чорба Т.О., Задорожна Р.А., Беркар В.М., Педоренко А.М., Гаврилюк Т.С., Машевська Л.Л. Головними учасниками даного заходу були учні, що здобувають спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», а також професії «Агент з постачання», «Продавець продовольчих товарів»:

Кожна група представляла відповідних Вінницьких виробників. Серед асортименту були: рибні продукти, макаронні вироби, ковбаси, сири, соуси та багато іншого, що є актуальним до Великоднього кошика.

         Для відзначення ефективної роботи кожної фірмибуло створено таємне журі, яке оцінювали: асортимент, оформлення стенду, презентацію фірми, бізнес-стиль. Членами журі були випускники попередніх років - Гладка Катерина та Деркач Анна.

Заключним етапом проведення навчально-тренувального ярмарку було підведення підсумків, за якими були визначенні переможці.

Учасники навчально-тренувального ярмарку, які на думку журі найефективніше та найпродуктивніше обслуговували споживачів за всіма критеріями, були нагороджені дипломами, а саме групи №23, 25, 20

Найактивніші учасники навчально-тренувальної ярмарки були відзначені у номінаціях «Майстер бізнесу», «Молодий підприємець», «Краща бізнес-леді» і т.п.

Отже, навчально-тренувальний ярмарок показав роботу груп, які навчаються на базі НТФ «Перлина Поділля» та виявив найкреативніших та найталановитіших. Тому всім учасникам ярмарку хочемо побажати в подальшому завзятості, мудрості та гідного відношення до своєї справи.