28 березня в конферензалі ДПТНЗ «ВМВПУ» відбулася зустріч з випускницею училища, учасницею АТО, старшим солдатом, яка нині проходить службу в Києво-Святошинському РВК, і водночас найкрасивішою жінкою-воїном, яка отримала перемогу інтернеткористувачів у конкурсі  «Miss Military Fantasy», Ольгою Бендою.

На зустрічі, яка проходила у теплій і невимушеній атмосфері і не залишила нікого байдужим, були присутні учні, викладачі, майстри, адміністрація закладу.

Тендітна на вигляд, Оля вразила всіх силою і незламністю свого духу в тій історії, яка трапилась з нею на передовій, де вона працювала кухарем і втратила ногу під час обстрілу, історії, в якій вона поверталась до повноцінного життя і допомагала робити це іншим після такого ж важкого поранення. Оля також поділилася своїми планами на майбутнє, розповіла про підготовку до участі в «Іграх нескорених», які відбудуться восени.  Її проста, скромна, без зайвого пафосу, іноді з почуттям гумору, розповідь, вразила присутніх, викликала неабиякий інтерес  у учнів, які задавали їй багато питань. А ще вразила краса душі цієї молодої жінки, яку незважаючи на все пережите, випромінювали її великі сині очі, сповнені доброти і любові, і її лагідна посмішка.

Тож ця зустріч для нашої учнівської молоді - це справжній урок  мужності, патріотизму, демонстрація величі, сили і краси душі людської.