Вітаємо переможця Хребтій Лесю та призера Черваня Олександра ІІ етапу Обласного конкурсу фахової майстерності з професії «Продавець продовольчих товарів», учнів ДПТНЗ «Вінницьке МВПУ».

28 березня 2018 року відбувся Обласний конкурс фахової майстерності серед учнів професійно-технічної освіти з професії «Продавець продовольчих товарів» на базі ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти переробної промисловості».

У конкурсі на кращого з професії «Продавець продовольчих товарів» брали участь учні випускних груп навчальних закладів області, а саме: ДПТНЗ «Вінницьке МВПУ»;  ДНЗ «Вінницький ЦПТОПП»; Теплицький професійний аграрний ліцей.

Програма конкурсу передбачала виконання теоретичного та практичного туру. Теоретичний тур складався з виконання 60 тестових завдань з предметів: «Товарознавство продовольчих товарів», «Організація та технологія торговельних процесів», «Реєстратори розрахункових операцій», «Харчова безпека товарів», «Психологія та етика ділових відносин», «Облік і звітність», «Охорона праці». Практичний тур складався із завдань по роботі

на реєстраторах розрахункових операцій (підготовка до роботи, обслуговування покупців, виконання заключних операцій) та роботі в бакалійному відділі гіпермаркету «ГРОШ» (викладення товарів у торговельному залі, відповідність цінників, зважування бакалійних товарів, надання товарознавчої характеристики покупцю).

За результатами оцінювання виконаних робіт, яке здійснювалось членами журі та оргкомітету: І місце посіла учениця ДПТНЗ «Вінницьке МВПУ» – Хребтій Леся та ІV місце – Червань Олександр.