Конкурс на кращий проект у номінації «Розвиток місцевих громад»

у Вінницькому національному технічному університеті

 

У Вінницькому національному технічному університеті 23.03.18 р. відбулася XLVII науково-технічна конференція на тему: «Нова економічна революція в Україні: генезис, джерела розвитку, перспективи та цивілізована інтеграція».

У роботі конференції, зокрема у конкурсі на кращий проект у номінації «Розвиток місцевих громад» взяв і ДПТНЗ «Вінницьке МВПУ», зокрема учні групи №33, що навчаються за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»: Волкотруб О., Солоненко В., Любарщук О., Гаврилюк Т., Чернишов О., Іжаківська І., Задорожна З., Задорожна А., Шапорда М. та групи №25, що навчаються за професією «Агент з постачання» - Якимчук К. та Бартков І.

Керівниками бізнес-проектів були викладачі спеціальних економічних дисциплін Н.Л. Гавриш, А.В. Козачок, В.О. Петрова та Т.М. Шафорост.

Пленарне засідання конференції відкрив професор, доктор економічних наук О.В. Мороз.

Захист проектів і їх обговорення здійснювалось на робочому засіданні окремої секції. У роботі секції взяли участь як викладачі, так і студенти кафедри менеджменту, маркетингу та економіки. Обговорено 12 проектів, котрі мають практичне значення для розвитку місцевих громад.

За результатами конкурсу автори і керівники проектів були відзначені сертифікатами та грамотами. Особливо приємним сюрпризом було нагородження авторів проектів грошовими преміями, що стало для учнів додатковим мотиваційним чинником участі у науковій роботі.