15–17 березня 2018 року в Київському Палаці дітей та юнацтва відбулась головна подія освітньої галузі України – Девʼята Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2018».

На виставці, організатором якої є Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, традиційно представляють здобутки освітні заклади нашої держави та зарубіжжя.

Власний досвід інноваційної освітньої діяльності на Девʼятій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2018» представив і наш навчальний заклад. Свої здобутки «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище» висвітлило на виставковому стенді «Профтехосвіта Вінниччини», який, як і в попередні роки, викликав великий інтерес у відвідувачів.

Закономірно, що Вінницьке МВПУ вкотре стало переможцем у конкурсі з тематичних номінацій та нагороджено золотою медаллю та дипломом лауреата. Директор Вінницького МВПУ був нагороджений почесною грамотою за активну організаторську та педагогічну діяльність із сталого зростання якості сучасної освіти.

Успішний виступ на Девʼятій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2018» став можливим завдяки наполегливій праці та самовідданості всього педагогічного колективу нашого навчального закладу.