Учнівська молодь вправляється в майстерності, намагаючись влучити у «10». Скептики можуть не зрозуміти навіщо такі змагання підліткам. Відповідаємо. Саме цей вид спорту сприяє підготовці до служби в Збройних силах України. Він дає можливість усвідомити молоді свою роль у забезпеченні національної безпеки, формує почуття громадського і військового обов’язку. А цього так не вистачає сьогодні!

Саме тому 17-18 січня на базі училища відбувалися відкриті обласні  змагання зі стрільби «Я – захисник! Стріляю – влучно!», присвячені Дню Соборності України. Змагання організував та провів президент ГО «ВОА «XXI сторіччя» Олександр Анатолійович Фєнєв за сприянням Голови правління БО БФ «Ніхто крім нас - Вінниця» Петра Івановича Семенця.

В особистому заліку серед учнівської молоді перемогу здобула першокурсниця Інна Алексєєнко. В командному заліку перемогла група №20 у складі: Олег Жиляк, Іван Дяченко, Ксенія Король, Інна Алексєєпко, Володимир Козеренко.

За результатами змагань команди-призери були нагороджені грамотами, медалями, а команда-переможниця отримала кубок та диплом першого ступеня.