І жінка – така українка,

Красою весь світ наповняє,

Історії ясна сторінка

Країну свою прославляє.

Мила, привітна, тендітна –

Бажань усіх ніжна сніжинка.

В мріях така заповітна,

ЇЇ величність – Жінка!

Місце та роль жінки у суспільстві — одне з спірних питань, яке активно намагається вирішити людство починаючи ще від первіснообщинного ладу і до сьогодення…

А хто вона «сучасна жінка»? Звичайна домогосподарка, у якої найсмачніші страви, ідеальний порядок, виховані діти та креативно оформлене житло, чи мудрий, впевнений та рішучий керівник усієї країни? Це питання актуальне і сьогодні.

За підтримки Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА громадська організація «Фундація суспільного розвитку» провела обласний конкурс «Роль жінки у розбудові сучасної країни». Із 45 конкурсних робіт перемогу отримали лише 10 учасників, і дуже приємно, що двоє із них учениці нашого навчального закладу, а саме: Тетяна Петлівнича, учениця групи №29 з роботою «Роль жінки у розбудові сучасної України», та я, Тетяна Жила, учениця групи №10 з авторським віршем «Її величність жінка».

Переможцям була надана можливість не тільки прийняти участь у тренінговій програмі «Лідерство», але й відпочити під час перегляду цікавих кінофільмів, відвідати майстер-клас з виготовлення мотанки та позмагатися у грі в боулінг. А ще ми отримали ряд неперевершених емоцій від нових знайомств із відомими особистостями Вінниччини.

Учениця групи № 10 Тетяна Жила