В Україні все більш затребуваними стають технічні професії. Вінницька ТРК «ЕВЕРЕСТ» також зацікавлена у прийомі на роботу молодих кваліфікованих робітничих кадрів. За сприяння Лівобережного міжрайонного центру зайнятості м. Вінниці була організована професіографічна екскурсія для учнів ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище» та КЗ «ЗШ І-ІІІ ст. №32 ВМР». Від нашого училища підприємство відвідали учні групи №39 та викладач спецдисциплін Стець І.І.

Мета даного заходу – ознайомлення з роботою підприємства, а саме: інформаційного та call-центру, сервісного центру (з роботою монтажника інформаційно-комунікаційного устаткування).

ТРК «ЕВЕРЕСТ» – сучасна компанія, яка пропонує високотехнологічні послуги у сфері кабельного телебачення та Інтернету мешканцям м. Вінниці. «Мережа без обмежень» - девіз та головна мета діяльності телерадіокомпанії «ЕВЕРЕСТ».

Начальник відділу кадрів ТРК «ЕВЕРЕСТ» Олена Висоцька ознайомила учнівську молодь з роботою інформаційного центру, де кожна особа має можливість отримати консультацію безпосередньо на місці, поспілкувавшись з консультантом. Вона наголосила, що основними принципами в роботі з Клієнтом є індивідуальний підхід, націленість на довгострокові партнерські відносини, а також оперативне, надійне та приємне обслуговування.

Далі школярів та учнів професійно-технічного навчального закладу запросили до call-центру, де Клієнти компанії мають змогу отримати відповідь на будь-яке запитання в телефонному режимі.

Заступник головного інженера з питань сервісу ТРК «ЕВЕРЕСТ» Сергій Ольховий ознайомив з принципом роботи мережі кабельного телебачення та Інтернет, наочно показав, який кабель використовується в роботі. Поінформував, що якість послуг, які надаються, відповідає міжнародним технічним нормам; постійно розширюється їх асортимент; використовуються новітні технології; регулярно підвищується кваліфікація співробітників.

Наприкінці екскурсії О. Висоцька провела майстер-клас зі складання резюме, розповіла про особливості працевлаштування на даному підприємстві.

Школярам та учням училища екскурсія дуже сподобалася, вони подякували за такий корисний та змістовний захід. Фахівці центру зайнятості ще раз переконалися в необхідності проведення таких виїзних акцій для школярів, щоб допомогти зорієнтуватися у барвистому світі професій.

Довідково: перший етап заходу «Ярмарок професій та спеціальностей технічного спрямування» відбувся 6 листопада 2017 р. в КЗ «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №32 ВМР».