8 вересня до Дня фізичної культури і спорту у ВМВПУ було проведене урочисте засідання фізкультурних активів училища, на якому підводились підсумки роботи за 2016-2017 навчальний рік. Нагороди отримали більше шістьдесяти наших кращих учнів. Всі вони відстоювали честь навчального закладу на спортивних змаганнях різних рівнів, досягали високих результатів, виборювали призові місця і були нагородженні грамотами та грошовими преміями. Ці учні – наша спортивна гордість, успішне майбутнє України.

 

СПОРТИВНА ГОРДІСТЬ ВМВПУ – 2017

Фізкультурний актив училища

Андрущак Альона, Шмигарьова Віка, Півторак Влад, Барбаш Генадій (Гр. № 1) 

Тартинська Олена(Гр. №2)

 Сідлецький Дмитро, Бойко Владислав, Гончарук Володимир, Чернявський Назарій(Гр. №4)

 Головачов Роман, Черватюк Дмитро(Гр. №7)

 Цимбал Руслана(Гр. № 10)

 Кравцова Аня, Дяченко Ростислав(Гр. №16)

 Лавренюк Настя, Кирилюк Ольга(Гр. №18)

 Кулик Олександр, Буренко Олександр, Кришталь Інна, Полтораков Артем, Потужний Іван(Гр. №23)

 Станіславова Валерія(Гр. №29)

 Сайгушева Сніжана,  Майданюк Микола, Волкотруб Олександр, Олійник Микола, Пронченко Олег(Гр. №33)

 Лавренюк Олена; Демчук Крістіна(Гр. №34)

 Нікрасевич Владислав, Пасека Сергій(Гр. №35)

 Цвіток Денис; Гудемчук Владислав(Гр. №39)

 Леонтьєва Вікторія, Власенко Марія, Єрємєєва Юлія, Єлєсєєв Максим, Щербань Надія, Шарова Даша(Гр. №41)

 Вергелес Євген, Керпань Антон, Бондаровський Владислав, Гукасян Ашот, Підгаєцький Дмитро, Москалюк Вікторія, Берлюк Вадим, Сулима Олег, Яковенко Ярослав(Гр. №42)

 Лех Віталій, Пустовий Андрій, Загоруйко Олександр, Крикливий Артем(Гр. №44)

 Голубенко Віталій, Лежепеков Ілля, Кучанський Дмитро(Гр. №45)

 Городинець Олена, Лучко Анна, Сидоренко Вікторія, Голубенко Юлія, Галайчук Надія, Панасенко Яна, Столяренко Віталій(Гр. №48)

 

 

Розвиток фізкультури і спорту, формування здорового способу життя стають державним завданням. Заняття фізкультурою загартовують не тільки тіло, а й дух людини, допомагають розвивати такі якості, як воля, цілеспрямованість, наполегливість, почуття товариства, благородство. Сильна духом і тілом людина завжди захистить слабшого, допоможе в біді, не відступить перед труднощами, не зрадить друга, зуміє відстояти свої ідеали і принципи. Саме тому ми щиро вдячні подвижникам, вчителям. тренерам і наставникам, які гартують у своїх вихованців дух змагальності, прагнення перемагати і знову йти до незвіданих висот.

Дорогі учні та колеги! Нехай фізична культура і спорт стануть вашими союзниками на все життя, принесуть вам радість і енергію, відчуття вічної молодості. Бажаємо всім міцного здоров’я, успіхів, наполегливості та перемог в усіх справах! Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту, популяризації та розвитку сфери фізичної культури.

Бажаємо всім міцного здоров’я, вдалих стартів, досягнення нових життєвих і спортивних висот!

Зі святом Вас!