В училищі завжди свят багато,
Там музика лунає й чути спів.
Але сьогодні – надзвичайне свято –
Ми проводжаємо своїх випускників.

Тепер належить їм майбутнє України
І їм долати сходинки життя.
Вони – надія наша, ми — їх зміна,
Вони – це наше світле майбуття.

Ось і настав цей казковий день. День святковий, радісний і сумний водночас, день розтавання з училищем. Пролунав останній дзвоник, складений останній іспит та захищено дипломні роботи. Попереду незвідана даль.

30 червня 2017 року відбулося незвичайне свято, якого немає в жодному календарі. Свято, що лежить на межі дитинства та дорослого життя.

Свято, в якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність. Це свято зібрало разом нашу дружну родину. Випускний – це день, коли відкриваються двері у доросле життя, час, коли ти починаєш свій самостійний шлях, робиш вибір, який може суттєво вплинути на твою долю.

Від берега училища у доросле життя вирушили учні 10-ти випускних груп. Пролунали фанфари і сповістили всіх присутніх учнів, педагогів, батьків випускників, гостей про початок випускного.

З вітальним словом звернувся до випускників та всіх присутніх директор Вінницького міжрегіонального вищого професійного училища Дмитрик Олександр Дмитрович.  У своєму виступі він побажав випускникам творчих злетів, щастя, успіхів у житті, роботі та всього найкращого у їхньому майбутньому.

Свої напутні слова до усіх випускників сказав майстер виробничого навчання Березюк Лариса Володимирівна.

На початку нового шляху випускникам також було, що сказати. Від імені випускників слова вдячності промовили голова учнівського самоврядування Стасюк Олександр та відмінниця навчання Надкернична Яна.

Для усіх присутніх звучали музичні вітання від учасників зразкового вокального ансамблю «Душі криниця».

Під звуки урочистих фанфар та гучні оплески присутніх, випускникам були вручені атестати про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника. Приємно, що в цьому навчальному році дипломи з відзнакою отримали 33 учня.

  Дорогі випускники!  Дозвольте тепло і сердечно привітати вас з святом – врученням дипломів. Життя людині дається один раз. І жоден подих, жодне слово, зітхання, жодну посмішку не змінити і не повторити, не пережити вдруге. Перегорнуто сторінку дитячих літ, перед вами чистий аркуш. Заповніть його без помилок, так, як учили вас ваші наставники. Шануйте батька і матір, які дали вам життя і ростили вас. Шануйте викладачів  і майстрів виробничого навчання, які дали вам знання і прагнули виховати вас чесними і добрими людьми. Любіть свій край, чесно і високо несіть горде наймення людини.

Пам'ятайте! Училище любить вас. Любить таких різних: великих і маленьких, упертих і лояльних, слухняних і зухвалих.

Бажаємо вам, юні друзі, успіхів, здійснення усіх задумів. Хай щасливим буде для вас шлях самостійного життя, хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Щасливої та щедрої долі у житті вам, дорогі випускники! І знайте, двері училища завжди відкриті для Вас, і ми будемо з радістю зустрічати вас на порозі нашого навчального закладу.

 

Заступник директора з ВР

Біла Л.О.

Культорганізатор

Гладка К.І.