Старкова Кіра – учениця групи № 17 ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище» здобула І місце в обласному конкурсі «Молоде перо – 2017».

Кафедра журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю Вінницького педуніверситету за підтримки Вінницької щотижневої газети «Місто» та Вінницької обласної організації Національної спілки краєзнавців України провела обласний конкурс юних журналістів «Молоде перо – 2017».

Учасники конкурсу мали нагоду спробувати свої сили в написанні творчої роботи на тему «Моя маленька Батьківщина». Метою заходу є не лише виявлення, підтримка обдарованих дітей та реалізація їхнього творчого потенціалу; а й дослідження минувшини міст і сіл Вінниччини, стимулювання юнацтва до розвитку місцевого краєзнавства; підвищення інтересу до вивчення культурної спадщини свого народу, пам’яток історії, архітектури, мистецтва, літератури; виховання патріотизму та любові до малої Батьківщини, поваги до земляків та своєї родини.

Всього в творчому змаганні взяли участь 79 учнів із 17 районів Вінниччини. І серед усіх  учасників наша учениця  здобула перемогу  - І місце.

Нагородження переможців відбулося 26 червня в Музейно-просвітницькому центрі Вінницького педуніверситету. Старкова Кіра отримала Диплом І ступеня, флежку, багато книг та запрошення на навчання до інституту журналістики. А ще її робота буде опублікована на офіційному сайті кафедри журналістики, реклами та зв'язків з громадськістю Вінницького педуніверситету та на сторінках газети «Місто».

Гостей вітали представники журі конкурсу та керівництво Вінницького педуніверситету, зокрема ректор, доцент Наталія Лазаренко, декан факультету філології й журналістики ім. М. Стельмаха, професор Інна Завальнюк, завідувач кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю, доцент Віталій Гандзюк, голова Вінницької обласної організації Національної спілки краєзнавців України, професор Сергій Гальчак та головний редактор Вінницького щотижневика «Місто» Ірина Жук. 

Вітаємо Старкову Кіру із перемогою і бажаємо подальших успіхів та звершень!

                            Викладач української мови та літератури

 Примчук О.І.