13 травня 2017 р. у м.Київ відбувся фінал першого сезону Всеукраїнського конкурсу з інформаційних технологій для дітей та молоді «ITalent».

Конкурс проводиться Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Молодіжною громадською організацією «Київський Інтелект Клуб», Громадською організацією «Всесвіт у гармонії», інтернет-клубом ASUS CyberZone.

До участі запрошувалися вихованці (учні) позашкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів віком від 8 до 18 років включно.

Конкурс «ITalent» проводився у два етапи:

I етап відбірковий. Усі учасники реєструвалися через сайт конкурсу та подавали свої роботи у відповідній до вимог формі.

II етап фінальний (очний) – очний захист-презентація робіт. До участі в ньому було запрошено учасників, що зайняли три перших місця у відповідній номінації I етапу.

Учениця групи №10 Аліна Тютюнник та керівник - викладач спеціальних дисциплін Мельнічук Л.В. також взяли участь у І відбірковому етапі та успішно пройшли до фіналу, де Аліна яскраво презентувала свою графічну роботу «Місто мрій» (номінація «Статична 2D графіка») та у результаті здобула почесне 3 місце, великий досвід та впевненість у власних силах.

Вітаємо Аліну з перемогою та бажаємо реалізації усіх творчих задумів!