Обдаровані діти – це капітал майбутнього нашої країни. Учнівська молодь училища  вже неодноразово доводила, що талановиті діти – талановиті у всьому!!!

На кожному кроці ми бачимо спалахи юнацьких талантів, вправних і впевнених, боязких і сором’язливих, і кожному з них приділяється неабияка увага. Тож будемо сподіватися, що усі юнацькі мрії здійсняться, таланти розквітатимуть, а керівники, які взялися за таку благородну справу, будуть їм у цьому допомагати. І на українському мистецькому олімпі кожного року з’являтимуться нові талановиті зірочки, які сяятимуть ще яскравіше!!!

Талант – це високий рівень розвитку здібностей конкретної людини, що виявляються у творчих досягненнях, важливих з точки зору розвитку культури.

21 квітня в міському Палаці мистецтв «Зоря» відбувся заключний гала-концерт переможців обласного фестивалю-огляду «Подільські зорі» на тему: «Мистецтво народів світу».

Фестиваль проводився в 3 етапи:

  1. перший етап – районний, міський в ПТНЗ;
  2. другий етап – обласний, відбірковий, очний та заочний, у Вінницькому державному центрі естетичного виховання учнів ПТНЗ;
  3. третій етап – завершальний, очний, в МПМ «Зоря».

Близько 360 вихованців із 16-ти закладів увійшли до фіналу, пройшовши попередньо усі три етапи, в тому числі 2 художні колективи нашого училища, а саме гурток народного танцю «Мальви» з хореографічною картинкою «Хайтарма», керівник Оксана Македонська та зразковий вокальний ансамбль «Душі криниця», з піснею «Vois Sur Ton Chemin», керівник Тетяна Будюк.

Талант - то крапля здібностей і море праці. Керівники гуртків та учасники вклали частинку власної душі та чимало  зусиль  і були відзначені суворим, але фаховим журі. У номінації  «ансамблевий спів» зразковий вокальний ансамбль «Душі криниця» зайняв І місце, у номінації «сучасний танець» танцювальний гурток «Мальви» отримав Гран-Прі фестивалю. Є ким пишатися. Є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді.

Учасники концерту нагороджені спільними дипломами Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації та Вінницького державного центру естетичного виховання учнів ПТНЗ і призами.

Вітаємо наших талановитих, харизматичних учасників!

 

 

Культорганізатор

Гладка К.І.