16 березня 2017 року в Київському Палаці дітей та юнацтва під час Восьмої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2017» ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище» був відзначений золотою медаллю її організаторів – Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України. Представлена авторським колективом закладу Тютюнником М.М., Корженко С.Г., Коломійчук Н.Ю. конкусна робота «Координуючий центр усіх інформаційних служб – телепресцентр «Молодіжний вісник» висвітлила інноваційні підходи до процесу формування творчої особистості та виховання громадянина-патріота.

Міжнародна освітня виставка об’єднала учасників освітнього процесу в пошуку ефективних шляхів підвищення якості освіти і розвитку освітніх проектів з 15 країн світу.

Тут були представлені національні вищі навчальні заклади та наукові установи; закордонні навчальні заклади, міжнародні освітні агенції і представництва; вищі навчальні заклади післядипломної та неперервної освіти, обласні і міські управління (департаменти) освіти, загальноосвітні, дошкільні та позашкільні заклади; професійно-технічні навчальні заклади і навчально-методичні центри; ряд виробників та дистриб’юторів сучасних засобів навчання, проектів, програм і рішень для галузі освіти, видавництва, освітні портали.

Успішна робота учасників і відвідувачів виставки сприяла встановленню контактів, збагаченню досвідом, розвитку ініціативи в реалізації завдань, визначених сучасним розвитком нашої держави. За словами фахівців, участь у виставці «Сучасні заклади освіти» – це позитивний досвід і можливість продемонструвати інноваційні досягнення та напрацювання закладів і установ освіти. Студенти, учні та їх батьки під час зустрічі з представниками навчальних закладів отримали детальну інформацію щодо навчання та спеціальностей, традиційну допомогу в професійному самовизначенні, що дозволить обрати саме ту професію, якою прагне оволодіти абітурієнт, і той заклад, де він хоче здобувати знання.