В листопаді 2016 року – лютому 2017 року був проведений Всеукраїнський конкурс молодіжних проектів з енергоефективності “Енергія і середовище” під гаслом «Збережемо енергію – збережемо Планету!».

Конкурс проводився спільно з громадською організацією «Екологічний клуб «Еремурус»» за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України, Національної екологічної ради України та бізнес структур з метою пошуку й підтримки обдарованої учнівської молоді, залучення її до навчально-практичної діяльності з проблем енергоефективності та раціонального використання ресурсів.

Разом з учнівською молоддю в конкурсі брали участь педагогічні працівники загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів.

Викладач екології Кобилянська Т.П. взяла участь у даному конкурсі. На розгляд журі був представлений урок на тему: Категорія «Забруднення» в номінації: Вищі професійні училища. Урок детально розкривав проблеми зростання чисельності населення планети та його потреб, інтенсивного розвитку промисловості й енергетики, а також утворення й викиду в атмосферу величезної кількості забруднюючих речовин та невикористаної теплоти на Вінниччині.

Журі гідно оцінило роботу викладача Кобилянської Т.П.. Нагороджено Дипломом за зайняте 2 місце.

Вітаємо з перемогою та бажаємо творчих успіхів!