Все, що створено руками людини, заслуговує на увагу. А якщо творцями  і втілювачами власних ідей виступають  діти, то їхні напрацювання та творча реалізація вочевидь вражають.

Щорічно Вінницький державний центр естетичного виховання учнів ПТНЗ  проводить обласний етап Всеукраїнської  виставки – конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

У минулому році вихованець гуртка «Чарівний клубочок» учень групи № 13 Артем Салівон отримав перемогу  спочатку  на обласному, а потім на Всеукраїнському конкурсах.

З 23 по  31 січня у бібліотеці нашого закладу проходить ІІІ етап виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Завітайте до нашої бібліотеки і Вас приємно вразять своєю красою і неповторністю конкурсні експонати. Не залишать байдужими вироби з природніх матеріалів: художнє різьблення по дереву, в`язання спицями та гачком, бісероплетіння і лозоплетіння, та інші креативні техніки виконання робіт.

 Милують око мальовничі пейзажі на картинах юних художників,  строкаті вишиванки, міні-вертеп, патріотичні картини, вишиті бісером,  барвисті шарфики, шкарпетки та сумочки.

Під час проведення виставки в бібліотеці транслюються відео роботи Наталії  Андрійчук «Душі родинної тепло»,  «Вишиті портрети видатних українців» Світлани Шаламай, «Настя Присяжнюк – збирачка пісенної творчості Поділля», «Іван Коваль – художник»,  «Михайло Коцюбинський – великий Сонцелюб» та «Василь Борщевський – педагог та  вчений» та  інші.

На Вас чекають цікаві  презентації «Чарівні куточки Поділля», «Землі квітучої краса», «Їх надихало Поділля», «Славетні земляки».

Відвідайте нашу бібліотеку з 11 до 19 години щодня, окрім неділі.

 

                Зав. Бібліотекою Н.П. Жила