В рамках обласної Спартакіади ПТНЗ 22 грудня відбулися зональні змагання з баскетболу серед дівчат. Ці змагання проходили  на базі ЦПТО №1.

У  випробуваннях брало участь 6 команд: ВПУ №11, ДПТНЗ «Козятинське вище професійне училище залізничного транспорту», ЦПТО 1, «Вінницький ЦПТО торгівлі та харчових технологій», «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг», та наша команда ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище». За положенням змагань команди були поділені на 2 групи по 3 команди. Першу гру ми грали з ЦПТО 1, здобувши перемогу  з рахунком 18-2.

Другу, дуже принципову  гру, грали з командою  «Вінницького вищого професійного училища сфери послуг», здобувши перемогу  з рахунком 18-13. Таким чином, ми здобули право грати за 1-2 місце в зоні, де ми зустрілися з командою ДПТНЗ «Козятинське вище професійне училище залізничного транспорту». Запекла, безкомпромісна боротьба і наша  баскетбольна команда нажаль не змогла здобути перемогу, поступившись лише одним очком  з рахунком 18-17. Зайнявши ІІ місце в зоні, наші баскетболістки вибороли право грати у втішному фіналі, який відбудеться навесні

Хотілося б відзначити високотехнічну гру  всієї команди. Всі дівчата просто молодці, показали бійцівський характер. Склад команди:

Гр. № 48 Сидоренко Віка, Панасенко Яна;        

Гр. № 34 Демчук Крістіна;

Гр. № 41 Шарова Дарина, Щербань Надія;

Гр. № 12 Фіголь Яна.;

Гр. № 25 Новіцька Віка;

Гр. № 8 Бзовська Карина;

Гр. № 10 Цимбал Руслана,

Гр. № 18 Кирилюк Оля,

 Гр. № 1 Шмигарьова Віка,

          Наша команда перегорнула нову, яскраву, переможну сторінку книги спортивного життя училища. Хотілося б побажати дівчатам наснаги на тренуваннях, добре підготуватися до фінальних змагань.

Бажаємо і надалі триматися на висоті!!!