День Святого Миколая – це вияв любові, доброти, милосердя до ближнього. В цей день ми оцінюємо, чи достатньо зробили добрих справ і чи були достатньо добрі до своїх ближніх.

Святий Миколай здавна опікується дітками. За гарні справи він приносить їм подарунки, а за погані - може й різочку під подушку покласти.  У Вінницькому центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Промінь»  немає дітлахів, яким би потрібна була різка, адже вони наполегливо працюють над собою, кожного дня роблячи маленькі подвиги у боротьбі з недугою. У цьому їм допомагають лікарі-реабілітологи, батьки - лікувальною фізкультурою, рольовими іграми, різноманітними вправами, а найголовніше - теплом своїх сердець, розумінням, щирістю, любов’ю.

Вже традиційно учні професійно технічних навчальних закладів організовують для малечі даного центру різні свята. 15 грудня 2016 року учнівський колектив Вінницького міжрегіонального  вищого професійного училища приєднався до привітань дітей. У невеличкому затишному залі під час свята зібралися дітки з батьками, лікарі. Силами учнів були придбані солодкі подарунки, а учасники хореографічного колективу «Каприз» порадували вихованців закладу сучасним танцем «Ритми планет».

Нехай нам усім буде притаманна доброта і чуйність цього Святого! Творіть дива для інших і диво обов'язково трапитися з Вами!

 

Культорганізатор

Гладка К.І.