З метою створення сприятливих умов для виявлення та підтримки обдарованих дітей, розвитку їхнього творчого потенціалу, формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, почуття гідності громадянина, виховання інтелектуально й духовно розвиненого підростаючого покоління кафедрою журналістики, реклами та зв'язків з громадськістю Вінницького педагогічного університету спільно з найтиражнішою газетою Центральної України «33-й канал» та обласним осередком Національної спілки журналістів проведено конкурс юних журналістів «Молоде перо-2016».

Завідувач кафедрою журналістики, реклами та зв'язків з громадськістю Вінницького державного педагогічного університету ім. М.Коцюбинського Віталій Гандзюк розповів, що до участі у конкурсі запрошувались учні 10-11 класів шкіл області. Вони повинні були підготувати есе українською мовою на тему «Патріоти української нації: погляд сучасника».

Участь у конкурсі взяв учень групи № 16 ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище» Дяченко Ростислав, який представив на розсуд журі підбірку авторських прозових і поетичних творів. За результатами перевірки його роботу було оцінено як найкращу.

20 грудня у Вінницькому державному педагогічному університеті відбулось нагородження переможців. Дяченко Ростислав отримав Диплом І ступеня, кубок юних журналістів «Молоде перо-2016», безкоштовну передплату на газету «33 канал» на півроку, запрошення на навчання в інститут журналістики. А ще його робота буде опублікована на офіційному сайті кафедри журналістики, реклами та зв'язків з громадськістю Вінницького педуніверситету та на сторінках газети «33-й канал». Вітаємо з перемогою та бажаємо подальших успіхів.

 

На фото  учень групи № 16 Дяченко Ростислав та кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент, завідувач кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського – Гандзюк Віталій Олександрович, декан факультету філології й журналістики імені Михайла Стельмаха, доктор філологічних наук, професор Завальнюк Інна Яківна.