Загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців давно заслужило всенародну повагу і шану. Цей День приурочений до дати прийняття Закону незалежної України від 6-го грудня 1991-го року «Про Збройні Сили України». Саме свято — День Збройних Сил України було встановлено у 1993-му році. Мужність, доблесть і честь солдатів та офіцерів — в цьому справжня сила будь-якої армії.

Український воїн — надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність, це не просто слова. У цей День ми щиро вітаємо наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів, генералів та адміралів, бажаємо їм міцного фізичного здоров'я, безмежного щастя, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних друзів, безмежного кохання і всіх земних благ! Божих благословень Вам і Вашим родинам!                 

В нашому навчальному закладі з нагоди свята було проведено виховні заходи «Історія Збройних Сил України» з трансляцією відеороликів «День Збройних Сил України» та «Збройні Сили України на варті держави»,

Працівниками бібліотеки оформлено тематичні виставки: «Історія українського війська» та «І пам`ятай, якій землі ти син…Країн багато, рідний край-один».

 

          Завідуюча бібліотекою Н.П. Жила