Кожна дитина по-своєму унікальна і потреби кожної дитини специфічні. Кожна дитина становить незмірну цінність для своїх батьків і родичів, а всі діти разом - неоціненний скарб суспільства, запорука його майбутньої долі. Однак, є діти  соціально незахищені. Вони потребують особливої уваги та турботи. Нажаль, в житті так склалося, що не кожна дитина має маму і тата, не кожен живе у люблячій сім’ї.

20 квітня 2016 року учні нашого навчального закладу Фурман Світлана, Гота Тетяна, Молдован Юлія, Вихрист В’ячеслав  у складі волонтерського загону «My life» під керівництвом культорганізатора Гладкої К.І. відвідали Вінницький обласний спеціалізований будинок дитини з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки (дитбудинок "Малятко"). 

В дитбудинку «Малятко» ми зустріли  дітей, які потребують батьківської любові і піклування, лікування та реабілітації.

У перші хвилини зустрічі з дорослими учнями, дітвора трішки збентежилась, але вже за мить своїми малесенькими ручками обнімала й тихесенько щось щебетала на вушко гостям, розглядала подарунки.

Дуже багато позитивних емоцій від спілкування з дітками, які так прагнуть батьківської любові.

 Хочеться подякувати учням групи №33 та куратору групи  Козачок Аллі Василівні за  фінансову підтримку. І сподіваємось, що за допомогою небайдужих людей ця добра традиція збережеться у нашому навчальному закладі.