Випуск 2016

Ось і настав цей незвичайний день. День святковий, радісний і сумний водночас, день розтавання з училищем. Пролунав останній дзвоник, складений останній іспит та захищено дипломні роботи. Попереду незвідана даль.

29 січня 2016 року учні групи № 44 та №48 зібралися, аби попрощатися з рідними затишними стінами навчальних кабінетів, гомінкими коридорами, добрими наставниками, другою домівкою. Ми стали свідками важливої події в житті наших учнів: вони закінчили Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище. Дуже швидко наші випускники відважно зроблять свій перший самостійний крок у доросле життя.

З теплими словами до випускників звернувся директор навчального закладу  - Дмитрик Олександр Дмитрович, який сказав: «Дорогі випускники, вже завтра перед вами відкриються тисячі доріг, але кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях. Прямуйте по ньому твердо, впевнено, пам’ятаючи, що ви є випускниками нашого училища, адже воно з честю виконало свою високу місію – долучило Вас до джерел культури і духовності, збагатило скарбами рідної мови та гуманістичними цінностями, вказало на високі горизонти національної свідомості та громадянського сумління, прищепило пагони історичної пам’яті та гордості за велич нашої країни».

Зворушливі і щирі слова прозвучали від куратора  групи № 48 Гавриш Наталі Леонідівни  та класного керівника групи № 44 Зінченка Дмитра Валерійовича.

Привітали випускників учні училища: учасники сучасного  танцю «Каприз» запальним танцем, учасники зразкового вокального ансамблю «Душі криниця» піснями «Родина» та «Заспіваймо пісню за Україну» та випускниця, учениця групи №48 Чорна Тетяна  піснею «Батьки мої».

  Дорогі випускники!  Дозвольте тепло і сердечно привітати вас з святом – врученням дипломів.

Бажаю вам, юні друзі, успіхів, здійснення усіх задумів. Хай щасливим буде для вас шлях самостійного життя, хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Щасливої та щедрої долі у житті, вам, дорогі випускники! І знайте, двері нашого училища завжди відкриті для Вас, і ми будемо з радістю зустрічати Вас на порозі нашого навчального закладу!

 

Культорганізатор

Гладка К.І.