«Дбай про себе. Кожен день роби що-небудь, що сприяє зміцненню твого розуму, тіла і духу. Це необхідні акти любові і поваги до себе.»

Робін Шарма

23.11.2015 року в рамках декади МК «Спеціальних інформаційних дисциплін» викладачами Бурою Олександром Миколайовичем та Стець Іриною Іванівною було організовано та проведено позаурочний захід з інформаційних технологій у формі гри-змагання під назвою «ІНФОМАНІЯ». У змаганнях взяли участь дві команди: групи №22 під назвою «Арпа» та №10 — «Turbo».

Команди виконували різні завдання, які їм давали ведуча (учениця гр. №10 Тютюнник Аліна). Гра мала на меті поглибити рівень знань учнів з інформаційних технологій, розвивати в учнів пізнавальні інтереси, потребу глибокого і творчого оволодіння знаннями, прагнення постійно знайомитись з найсучаснішими досягненнями науки і техніки, виховувати позитивні мотиви до навчальної діяльності, створювати умови для самореалізації.

Дане змагання вимагало від учасників кмітливості, дотепності, наполегливості, гарної пам’яті, певного професійного та культурного рівня.

В запеклій боротьбі перемогу отримала команда «Turbo» (гр. №10). Команди було нагороджено солодкими призами.