«Жити на білому світі — значить постійно боротися і постійно перемагати».

М. І. Пирогов

Сучасний світ такий багатогранний, повний пригод, що життя кожного з нас перетворюється на гру з нескінченною боротьбою заради досягнення заповітних цілей.

Змагання, подолання перешкод, розв’язування поставлених завдань, вирішення проблем — усе це можна об’єднати одним словом «квест».

Квест — це пригодницька гра в режимі реального часу, під час якої необхідно розгадати безліч логічних загадок і виконати різнопланові цікаві завдання, метою яких є знаходження таємничих кодів; прибути на локацію раніше інших команд, виконати завдання і перейти до наступного. Гра продовжується, поки всі завдання не будуть виконані. Ідея таких розваг прийшла до нас із Америки та Європи.

У ВМВПУ 17.11.15 на честь Дня Студента та в рамках декади МК «Спеціальних інформаційних дисциплін» був проведений квест «Інформаційні перегони». Учасниками гри стали команди з числа учнів груп №10 (професія «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення»), № 23 (професія «Агент з постачання. Продавець продовольчих товарів»), № 16 (професія «Оператор комп’ютерного набору. Секретар») та № 18 (професія «Оператор телекомунікаційних послуг»).

Учасники подолали чимало перешкод, виконуючи різнопланові цікаві завдання, познайомились із новими людьми, зробили пам’ятні селфі на кожному етапі змагання.

У шаленій боротьбі перемогу здобула команда учнів групи №10.

Хочемо подякувати всім учням, викладачам, майстрам та представникам адміністрації, які долучилися до заходу, за позитивні емоції та чудово проведений час!

 

Викладач спеціальних дисциплін

Мельнічук Л.В.