"Школа стає осередком духовного життя,

якщо вчителя дають цікаві і за вмістом і за формою уроки...

Але чудові блискучі уроки є там, де є це щось чудове, крім уроків,

де є і застосовуються найрізноманітніші форми розвитку учнів поза уроків".

В. О. Сухомлинський

 

З метою активізації пізнавальної діяльності учнів, формування мотивації до професії, розвитку творчої самореалізації учнів та забезпечення умов максимального прояву унікальних особистісних якостей 12 листопада в рамках декади методичної комісії спеціальних технологій на базі каб.110-А відбувся позакласний захід «Подорож МІКУ-шника».

Ведучими інтелектуально-конкурсної програми були учні групи №39 Іваніщев Я. та Цимбал С. Захід пройшов у формі гри між учнями групи №6 (професія «Монтажник інформаційно-комунікаційного устаткування»), які об’єдналися у 3 команди та обрали своїх капітанів. Це змагання на кмітливість, почуття гумору, ерудицію, знання програми і не тільки.

Протягом подорожі учні мали можливість пройти віртуальний тур Україною, а саме дізнатися декілька цікавих фактів про такі міста як Вінниця, Львів, Луцьк, Чернігів, Полтава, Запоріжжя, Одеса та Київ. У кожному місті на учнів чекали цікаві завдання, наприклад, розгадування ребусів, кросвордів, виконання різних інтерактивних завдань, вправ та вікторин. У кожної команди був маршрут із зазначеними основними зупинками, на кожній з яких команди заробляли бали.

Протягом свята учасників та гостей розважали енергійні та талановиті хлопці  із групи №39  Недбайло В. та Козеренко В. (пісня «Старі фотографії», гумореска «Дива Інтернет») та талановита учениця із групи №17 Мікайлова О. (пісня «Як у нас на Україні»).

Розум, кмітливість, завзятість та наполегливість привели до перемоги Кузьменкова І. та його команду.

Щиро вітаю переможців та всіх учасників свята! До наступних зустрічей!

 

Викладач спеціальних технологій

Коношевич Т.В.