20 жовтня 2015 року в актовій залі училища відбувся конкурс літературно-театрального мистецтва «На крилах Мельпомени», де кожен бажаючий міг показати свої акторські здібності.

На конкурсі учні виступили  у різних  жанрах театрального мистецтва, але найбільше було представлено патріотичної поезії, присвяченої подіям в Україні.

Відкрили конкурс учні групи №8 Хорик Андрій, Дяченко Світлана, Петрова Анастасія із зворушливою інсценізацією  патріотичного вірша про АТО. Конкурсанти приємно вразили членів журі підібраними образами та акторським виконанням.

Хочеться відмітити Рожко Зою (група №2) та Чорну Тетяну (група №48), які декламували авторську поезію. Не залишив байдужим виступ учениць групи №29 Готи Тетяни і Боцюри Юлії з віршем «Війна і смерть» Усі присутні стали свідками діалогу (яку дівчину краще обрати) між головними героями твору Івана  Нечуя-Левицького «Кайдешева сім’я» у виконанні  Іваніщева Ярослава та Цимбала Сергія (група №39).

Дуже приємно бачити активність групи № 10, яка продемонструвала чудове інсценування вірша «Ти знаєш, що ти людина» і гарно зіграли сценку «Вчителька української літератури заміняє урок фізкультури». Журі одразу відмітили підготовку номерів, а також згуртований і дружній настрій групи.

Родзинками конкурсу стали команди КВК: «Неплохая команда» (група №17, 42, 20) та Команда КВК (група №1).  Своїми  жартами та акторською майстерністю вони запалили глядачів та залишили позитивні враження від  виступу. Сподіваємося,  що і в майбутньому вони будуть дарувати нам свої кумедні виступи.

Також журі відмітили активність та належну підготовку до участі у конкурсі учнів груп: 23, 16, 14, 40, 34, 33, 25, 45, 6, 35, 24, 12, 13, 18, 41.

Поза конкурсом виступила завідуюча гуртожитком Крайняк Валентина Василівна зі своїми авторськими віршами: «Дорога до отчого дому» та «Чи хочуть росіяни війни?»

Ми вдячні всім учням, майстрам в/н, класним керівникам за підготовку, підтримку та участь у конкурсі.

 

  Культорганізатор

Гладка К.І.