16 квітня в конференц-залі нашого навчального закладу розгорілась дискусія  навколо теми «Гендерна рівність: «за» і «проти». Правові дебати вели команда студентів Вінницького відділення Київського фінансово-економічного коледжу Національного університету державної податковоїслужби України та команда наших учнів ДПТНЗ «ВМВПУ» у складі: Ткачук Олени, Островської Ірини, Крижановської Насті, Ісояна Давида.

Проведення товариської зустрічі зініціювала Служба у справах дітей Вінницької міської ради, а саме начальником відділу захисту прав дітей Марценюк Людмила Євгеніївна.

Команди, що згідно жеребкування представляли Уряд та Опозицію, запекло доводили власну думку та обґрунтовували правову позицію. Всі гравці показали вміння структурно та логічно будувати свій виступ, наводити аргументи, оцінювати факти. Вони не боялись питань опонентів і чітко тримались своєї визначеної лінії .

На думку журі, до складу якого увійшлипредставники дитячих омбудсменів м. Вінниці; Департаменту праці та соціального захисту населення і Служби у справах дітей Вінницької міської ради, наша команда Уряду була переконливішою і отримала перемогу. Вітаємо переможців!

 

Викладач

Бережок С.М.