«Освіта – скарб, а праця - ключ до нього»

П’єр Буаст

 

Сьогодні вимоги до рівня знань людей професії «Секретар» постійно підвищуються. Секретар повинен відмінно знати не тільки теорію своєї роботи, але і бути чудовим практиком. 

З метою вдосконалення професійної підготовки, виховання в учнівської молоді любові і поваги до робітничих професій 19 березня 2015 р. у Вінницькому міжрегіональному вищому професійному училищі проведено конкурс фахової майстерності з професії «Секретар».

На базі ДПТНЗ «ВМВПУ» було створено всі необхідні умови для проведення зазначеного конкурсу: своєчасно підготовлено обладнання, заготовки, технологічну документацію та безпечні умови праці учасників.

Згідно з умовами конкурсу учасники виконували теоретичні завдання у вигляді тестів із діловодства, офісної техніки, етики та психології. Практичний тур містив завдання зі складання документів, користування офісною технікою та перевірки швидкості друку сліпим деситипальцевим методом.

Учні успішно виконали теоретичні завдання та показали відмінні навики у практичній роботі. Журі, оцінивши якість виконання завдань та результати теоретичного туру, визначило переможців:

І місце – Деркач Анна (група № 16);

ІІ місце – Березюк Марина (група № 17);

ІІІ місце – Корнєєва Алла  (група № 16), Попач Руслана (група № 17)

Вітаємо переможців, бажаємо творчих успіхів, натхнення, нових вершин і досягнень!