З метою підвищення рівня професійної підготовки, розвитку творчості активності, вмінь і навичок учнів, вдосконалення організації та змісту навчання при підготовці кваліфікованих робітників, 19 березня 2015року був проведений конкурс ІІ етап конкурсу професійної майстерності за професією « Кондитер». Конкурс проводився у два тури:

-        теоретичний;

-        практичний;

В теоретичному турі учні виконували тестові завдання за

професією « Кондитер».

Найкращі результати показали:

І – Михайлова Вікторія.

ІІ – Ковель Світлана.

ІІІ – Черкас Назарій.

В практичному турі учні виконували завдання

  1. Випікали бісквітний напівфабрикат.
  2. Готували масляний основний крем.
  3. Готували мастику та оздоблення з неї.
  4. Готували торт « Полуниця».

Найкращі результати показали:

І – Ковель Світлана група № 41

ІІ – Черкас Назарій група № 8

ІІІ – Михайлова Вікторія група № 8

 

За підсумками двох турів конкурсу були обрані переможці:

І – місце Ковель Світлана гр41

ІІ – місце Черкас Назарій гр8

ІІІ – Михайлова Вікторія гр8