З метою підвищення рівня професійної підготовки, розвитку творчості активності, вмінь і навичок учнів, вдосконалення організації та змісту навчання при підготовці кваліфікованих робітників, 19 березня 2015року був проведений конкурс ІІ етап конкурсу професійної майстерності за професією « Кондитер». Конкурс проводився у два тури:
- теоретичний;
- практичний;
В теоретичному турі учні виконували тестові завдання за
професією « Кондитер».
Найкращі результати показали:
І – Михайлова Вікторія.
ІІ – Ковель Світлана.
ІІІ – Черкас Назарій.
В практичному турі учні виконували завдання
- Випікали бісквітний напівфабрикат.
- Готували масляний основний крем.
- Готували мастику та оздоблення з неї.
- Готували торт « Полуниця».
Найкращі результати показали:
І – Ковель Світлана група № 41
ІІ – Черкас Назарій група № 8
ІІІ – Михайлова Вікторія група № 8
За підсумками двох турів конкурсу були обрані переможці:
І – місце Ковель Світлана гр41
ІІ – місце Черкас Назарій гр8
ІІІ – Михайлова Вікторія гр8