З метою виявлення обдарованих учнів, підвищення професійної майстерності та розвитку творчих здібностей, освоєння учнями високопродуктивних методів праці 17 березня в НТФ «Перлина Поділля» відбувся конкурс фахової майстерності з професії «Агент з постачання».

Конкурс проходив в два етапи. В першому етапі брали участь  18 учасників. Кожен учасник конкурсу виконував теоретичні завдання та намагався виконати їх як найкраще.

В результаті запеклої боротьби до фіналу вийшли сім учнів, які показали найкращі результати у першому турі.

В другому турі 19 березня учні, як майбутні підприємці, фахівці з комерційної діяльності представляли свої проекти – презентували свою фірму. При оцінюванні роботи бралося до уваги який товар пропонує фірма, чи врахована цільова аудиторія, які рекламні образи використано, девіз та товарний знак продукції.

Кожен учасник фіналу презентував свою роботу, показав вміння зацікавити аудиторію, рекламувати свій товар, виявив при цьому всі свої знання, вміння, продемонстрував свої здібності.

За підсумками конкурсу переможцем визнана учениця групи № 42 Крижановська Анастасія, друге місце посіла учениця групи № 42 Островська Ірина, трете місце посів учень групи № 25 Посторнак Володимир.

Переможниця конкурсу професійної майстерності з професії «Агент з постачання» Крижановська Анастасія поділилася своїми враженням:

«На конкурсі фахової майстерності було дуже цікаво. Завдання поставлені перед нами захопили. Я старалась виконати ті завдання, які нам дали. У мене був страх щоб не бути самою гіршою і для цього я приклала усі зусилля і саме це привело мене до перемоги.

Мені дуже сподобався конкурс, на ньому я могла війти в русло своєї професійної діяльності, змогла відчути себе працівником.

Мені сподобалося працювати з іншими дітьми, від кожного з них можна взнати щось корисне для себе, а також в повній мірі показати усі свої уміння».

Приємно відзначити, що учні відповідально та зацікавлено підійшли до розробки своїх проектів.

Вітаємо усіх учасників конкурсу професійної майстерності, особливо переможців та бажаємо їм, щоби перемоги в таких навчальних конкурсах були початком їх успіхів у дорослому професійному житті.