"Тільки той, хто робить, чомусь навчиться." — саме цей вислів Брюса Лі надихає до самовдосконалення . Адже й серед справжніх професіоналів необхідно обирати кращих, а інших заохочувати до саморозвитку. Олімпіада з інформаційних технологій — це шанс заявити про себе, свій талант, свої вміння.

21 лютого 2015р. було проведено ІІІ етап IV Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій у м. Вінниця.

В олімпіаді прийняли участь 105 наймайстерніших представників різних навчальних закладів Вінницької області. Честь ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище» захищали учні: Фурман Світлана та Сорочинська Маргарита (група 29), Сулима Сергій (група 45).

О 9.30 ранку усіх учасників олімпіади зібрали в актовій залі Вінницького технічного ліцею, де ознайомили з правилами проведення змагань. Шляхом жеребкування учасники були розподілені по різним навчальним закладам, де і розв’язували протягом 4 годин завдання.

Як результат, наші учасники у наполегливій боротьбі вибороли: Сорочинська Маргарита – І місце, Сулима Сергій та Фурман Світлана – ІІ місце.

Тож щиро вітаємо наших переможців та бажаємо подальших злетів!

 

Викладач спеціальних дисциплін Мельнічук Л.В.