З метою  виховання патріотичних почуттів в учнівської молоді, формування мотивів оволодіння військовими знаннями, формування духовної і психологічної готовності майбутніх воїнів захищати Україну, 24 лютого в актовій залі училища відбувся конкурс інсценованої пісні «Озброєні творчістю».

Хоча нам зараз не до веселощів та ми своєю творчістю хочемо підтримати усіх тих, хто своїми діями, ціною свого життя захищає цілісність та незалежність нашої держави.

В  конкурсі взяли участь 19 груп. Учні проявили свій талант, фантазію та кмітливість. Варто зауважити, що у залі були присутні справжні патріоти своєї країни. Не раз прозвучала фраза «Слава Україні! Героям Слава!».

Без миру немає майбутнього. Ми всі за спокій і радість на нашій рідній землі, у нашій вільній Україні. Україна -  це наша земля, рідний край з мальовничою природою, чарівною піснею і, зрозуміло, талановитими, працьовитими людьми.

Усі присутні в залі насолоджувались патріотичними, творчими, цікавими виступами груп. Кожен виступ супроводжувався глибокими і справжніми переживаннями виконавців.

Вдалий старт конкурсу дав справді чоловічий виступ учнів групи № 36. На обличчі кожного з них були відтворенні справжні емоції майбутніх захисників держави.

Не можемо не відзначити виступ групи №19, яка намагалися провести незриму паралель між Великою Світовою та війною сьогодення. На сцені були не тільки учні, а і керівництво групи, яке своїм власним прикладом доводили необхідність спільних думок, зусиль та дій, направлених на єдність країни.

Приємно здивували своїми вокальними даними і оригінальністю ідеї учні групи № 24, які відтворили почуття матері, що  проводжає свого сина на війну.

По особливому хочеться відзначити виступ учнів групи №48. Своєю постановкою вони доторкнулись до глибин материнської душі, розчулили членів журі та не залишили байдужими жодної людини в залі. Присутні стоячи супроводжували аплодисментами останні хвилини виступу.

Хочеться подякувати учню групи №45 Мельничуку Роману та учню групи № 6 Рудніченкові Валерію, за небайдужість до долі Батьківщини, за віру в краще майбутнє нашої України.

 

Культорганізатор

Гладка К.І.