Виховна робота в навчальному закладі є дуже важливою у наш час. Саме тому 18.02.2015р. з групою ІІ курсу  № 35 в конференцзалі училища була проведена зустріч з представниками Вінницького обласного наркологічного диспансеру. Основна мета зустрічі є розкриття проблеми зловживання психотропними речовинами закономірностей розвитку наркоманії серед підлітків, способів профілактики та боротьби з ними. Психологи Анна Миколаївна, та Марія Леонідівна провели бесіду на тему: «Здоров’я найбільший скарб людини»

Якою б досконалою не була медицина, вона не може позбавити кожного від усіх хвороб. Людина - сам творець свого здоров'я, за яке треба боротися. З раннього віку необхідно вести активний спосіб життя, гартуватися, займатися фізкультурою і спортом, дотримуватися правил особистої гігієни, - словом, домагатися розумними шляхами справжньої гармонії здоров'я.

Життя кожен день ставить кожному з нас запитання від правильного рішення яких залежить не тільки ваше майбутнє, але і саме життя, і життя майбутніх поколінь. Тож бажаємо Вам правильно обирати рішення і бути здоровими!!!

 

Соц. Педагог

Заїка О.В.