19 лютого 2015 року в ДПТНЗ «ВМВПУ» було проведено літературно-музичну композицію «З любов'ю до України». Мета заходу -  висвітлити зв'язки світових класиків з Україною, з українськими письменниками; збагатити духовний світ наших учнів. Пов'язавши проведення заходу з театралізованим, співочим та танцювальним жанрами,  виховувати почуття патріотизму, національної гідності, любові до України.

Ми українці, Україна – наша рідна земля, яку ми любимо, плекаємо, а сьогодні захищаємо. Її краса і доля не залишала байдужими митців інших країн. І хто побував тут, обов’язково мріяв повернутися знову на цю благословенну землю. З Україною в серці, у творчості, у спогадах писалися найкращі рядки їх творів і зливалися в дзвінку пісню – пісню любові до нашої землі. З цією любов’ю йшли по життю світові класики, яких доля завела на Україну.

Хто ж вони і який слід полишила Україна в їхніх серцях? На це запитання могли отримати відповідь присутні, поринувши у вир поезії, драматургії, спогадів. Учасники дійства з величезним захопленням пройнялися долями й життєвими історіями відомих постатей, яких життя  пов’язало з Україною. Глядачі, можливо, навіть того не очікуючи, змогли  доторкнутись до найпотаємніших закутків душі поетів і письменників, відчути їхню епоху, звичаї і традиції.

Кожен номер завершувався бурхливими оплесками й оваціями на адресу молодих акторів.

Глядачі отримали естетичне та моральне задоволення від проведення   експозиції.