Профілактична робота є і буде дуже важливою складовою в навчальних закладах. Яка здатна затримати, а з часом і взагалі зупинити стрімке зростання наркоманії серед молоді. Заходи такого характеру проводяться в училищі постійно.

Саме тому 04.02.2015р. з групами І курсу  № 20 та №25 в конференцзалі училища була проведена зустріч з представниками Вінницького обласного наркологічного диспансеру. Основна мета зустрічі удосконалення знань учнівської молоді про підліткову наркоманію, вплив наркотичних речовин на людський організм та психіку.

Психологи Анна Миколаївна, та Марія Леонідівна провели бесіду на тему: «Наркоманія та алкоголізм  основні проблеми сучасного суспільства» та прокоментували переглянутий відеоматеріал на тему: «Сценарії правди про наркотики».

Щоб не стати залежним від наркотиків, не забувай, що сам обираєш свою життєву дорогу. Людина, як правило, хворіє з різних причин. Важко уявити, що хтось хоче захворіти на грип, туберкульоз чи виразку шлунка. А от наркотик людина найчастіше вживає за власним бажанням.

Поспілкувавшись з психологами та переглянувши відеоматеріал кожен з учнів  зробив для себе висновок наркотики, алкоголь та тютюнові вироби для слабких духом людей.

Бути здоровим – і модно, і сучасно, і стильно!  

 

Соц. Педагог

Заїка О.В.