Ось і настав цей день – день прощання з рідним училищем. Попереду незвідана даль.  31 січня 2015 року учні групи №22 та №33 зібралися, аби попрощатися з рідними стінами навчального закладу.

Лунала музика. Актова зала була заповнена гостями, батьками, які сиділи з високо піднятими головами — гордилися своїми дітьми.

З теплими словами до випускників звернувся директор навчального закладу  - Дмитрик Олександр Дмитрович, який сказав: « Дорогі випускники, вже завтра перед вами відкриються тисячі доріг, але кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях. Прямуйте по ньому твердо, впевнено, пам’ятаючи, що ви є випускниками нашого училища, адже воно з честю виконало свою високу місію».

Вже традицією на святі стало вітання від соціального партнера директора фірми «Будмонтаж»   Маринич Галини Петрівни, яка окрім теплих слів презентувала солодкий подарунок.

Зворушливі і щирі виступи прозвучали від куратора  групи № 33 Гладкої Лесі Іванівни  та майстра виробничого навчання групи № 22 Драчук Наталії Валентинівни.

Привітали випускників учні училища: Максимець Андрій піснею «Заспіваймо пісню за Україну, Завальнюк Віктор та Тихолаз Вадим репом про ДПТНЗ «ВМВПУ», заключним акордом свята було виконання соціальним педагогом  Заїкою Оксаною Володимирівною пісні «Світ прагне».

Зовсім скоро прийдуть нові учні і училище буде виховувати їх, навчати, наставляти і випускати в життя.

Дорогі випускники! Запамятайте себе такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій та сподівавнь.

Не забувайте, що навчалися ви для того, щоб розум і серце віддати

людям. Не заплямуйте доброго імені свого роду, честі закладу, котрий дав

вам путівку в життя.

Щасливої вам дороги!

 

Культорганізатор

       Гладка К.І.