29.01.2015 р. учні групи № 24 з майстром в/н Олійник Л. М. побували у військовому госпіталі. Відвідали 10 палат з пораненими бійцями, які захищали Донецький аеропорт.

Проте розпочати зустріч було нелегко. Відчувалася певна внутрішня напруга людей, що були на лікарняних ліжках. А ще впадали в очі надто серйозні обличчя, відсутність посмішок в очах воїнів. Та учні не ображались, вони розуміли, як багато пережили ці солдати у пеклі війни, що їм, мабуть не до веселощів.

Волонтери почастували бійців різноманітними гостинцями: пиріжками, власного виробництва у вигляді серця, яблуками, соком, водою. Зігріли теплими словами вдячності і підтримкою, побажали якнайшвидшого одужання.

Ця зустріч не залишила нікого байдужими, розбурхавши в серці біль і водночас гордість за таких людей і в цілому за всю Україну.

Наступного дня 30.01.2015 р. «естафету милосердя» продовжили фельдшер Чічіюк Л.М. та учні групи 48 та 1. Вони відвідали «Кіборгів» в інфекційному відділенні, забезпечили їх мінеральною водою та засобами особистої гігієни.

Заст. директора з ВР

Л.О. Біла