Настав час, коли ми побачили в українських воїнах свою опору, коли відчули, що можемо бути вдячними та корисними їм не лише на словах. Ми змінились і тепер бережемо пам’ять про українську армію не лише у день свят, але і в кожну хвилину свого мирного життя.

Небайдужі українці, розуміючи загрозу, яка нависла над державою, допомагають армії: записуються добровольцями, перераховують кошти, проводять благодійні акції. От і ми, діти своєї держави, вирішили не залишатися осторонь та підтримати нашу нездоланну армію. І саме тому учнівським самоврядуванням та адміністрацією училища було ініційовано благодійний концерт «Повертайся  живим», який відбувся 16 грудня о 15:00 год. в актовому залі училища.

Концерт «Повертайся живим» був організований в ім’я вдячності українським військовим, а точніше, в пам’ять наших випускників, які загинули виконуючи військовий обов’язок та тим, які продовжують нести службу в зоні АТО.

Відкрила концерт тематичною піснею «Повертайся живим» учениця групи № 20 Крижановська Ірина. Читали патріотичний реп учні групи  № 10 Тихолаз Вадим та Завальнюк Віктор. Рудніченко Валерій учень групи № 6., який прибув до нас з тимчасово окупованої Донецької області виконав патріотичну пісню «Ей 22».

Також у концерті взяли участь:

Учні групи № 48 Чорна Тетяна з піснею «Кароока Україна» та Щербанюк Оксана з піснею «Батько». Не можна не відзначити учениць групи № 29 Голубович Любов (пісня «Мальви»), Фурман Світлану (пісня «Прошу в неба») та Готу Тетяну (вірш «Повертайся живим»), які з особливим старанням віднеслись до виконання своїх номерів та створили особливу атмосферу в залі. Окрім відповідної концерту тематики, гостям також не дали сумувати й інші учасники. Учні групи № 1 підіймали настрій глядачам своїм танцювальним номером «Бугі-вугі».

Пройняли до сліз та дістали до глибини душі Ткачук Олена, учениця групи №19 та Ісоян Давид, учень групи №36, віршем «Жди меня». Закликав не соромитись своєї землі з піснею «Не встидайся – то твоя земля» Максимець Андрій із групи № 36.

Всі кошти вилучені з концерту, а саме: 550 гривень зароблені за продаж патріотичної атрибутики, 338 гривень – допомога викладацького колективу та 555 гривень від учнів, які відгукнулися на акцію, будуть витрачені на необхідні побутові речі нашим випускникам, які несуть службу в зоні АТО.

Допомога й підтримка української армії саме сьогодні - це необхідність. Тому, ми хочемо подякувати всім тим, хто віднісся до цього із серйозністю та розумінням, і відгукнувся та не залишився осторонь від допомоги й підтримки наших випускників-героїв, які в такий складний для України час, захищають нас та нашу Батьківщину!