4 листопада в актовій залі училища відбувся пісенний конкурс  «Голос ВМВПУ», в якому учні проявили свій талант, фантазію та кмітливість. Коментували кожен виступ журі у складі О. М. Чорної (культорганізатор училища, керівника вокального гуртка «Душі криниця», лауреат Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів вокального тріо «Зірниця»), Л. О. Білої (заступник директора з виховної роботи), О. В. Заїки (соціальний педагог училища, учасниця конкурсів «Музична парасолька», «Червона рута», «Караоке на майдані»), Н. П. Жили (завідувач бібліотеко училища).

Усі присутні в залі насолоджувались співом учнів Крижановської Анастасії (пісня без супроводу «Ой, у вишневому саду» гр. № 42), Окульської  Богдани (військова пісня «Темная ночь» гр. № 18), Ткачук Олени (пісня С. Вакарчука «Дякую тобі» гр. №19), Курдіяк Діани і Микіско Марічки ( пісня під гітару на два голоси «Ой, ви очі» гр. № 29), Чорної Тетяни з піснею «Там нет меня» (гр. № 48).

Запальний номер подарувала учениця гр. № 27 Зарванська Наталія, яка співала жестами, душею та серцем пісню «Милий».

 Порадувала своїми вокальними даними Тихолаз Анастасія, яка виконала пісню «Медленно» (гр. №19),  Гота Тетяна з піснею  «Тебе я знайду» (гр. №29), Фурман Світлана з піснею «Україна – це країна моя» (гр. №29), Голубович Люба з піснею «Черемшина» (гр. №29), Максимець Андрій з піснею «Я ніколи нікому тебе не віддам» (гр. № 36), Сольський Юліан та Самотуга Вікторі з піснями «Перлина України» та «Горобина» (гр. № 41).

Хочеться подякувати хлопцям яким не байдужа доля нашої країни, це учні гр. № 6 Рудніченко Валерій та гр. № 22 Тарасенко Віталій які читали патріотичний реп про Україну. Не можемо не відзначити читання репу гр. № 10 - це учні Завальнюк Віктор  та Тихолаз Вадим які написали текст самі.

Також журі відмітили активність та зацікавленість в конкурсі таких груп як №10, 29 та 41. Оригінально підійшли до конкурсу учні групи № 46 Лисенко Максим та Міфтахов Тімур, і учень гр. № 25 Пастернак Володимир. Професійне виконання на інструментах (дві гітари та скрипка) мелодії пісні «Otheside». Не байдужим для всіх членів журі та глядачів було виконання  пісні «Человека идущего домой» гр. № 45 Мельником Романом. Після його виконання всі присутні в залі піднялись і аплодували стоячи.

Ми вдячні всім учням та майстрам в/н за підготовку підтримку та участь у конкурсі.  

Культорганізатор Чорна О.М.