Щоб підняти бойовий дух наших захисників, за ініціативою директора Дмитрика О.Д., працівники Вінницького міжрегіонального вищого професійного училища, яким не байдужа доля нашої держави, вирішили допомогти героям рідної України та провести благодійну акцію - «Збудуй храм в душі своїй».

У рамках акції працівники навчального закладу перерахували одноденний заробіток.  Зібрана сума склала майже 15 тисяч гривень, які направлять для постраждалих внаслідок виконання військових завдань в зоні АТО.

Хочеться сказати і про те, що учні  також не залишилися байдужими – написали, сповнені любов’ю і вдячністю, листи  та зібрали кошти, на які були придбані фрукти і солодощі.

 6 жовтня представники від училища, а саме: заступник з виховної роботи – Біла Л.О., медичний працівник – Чічеюк Л.М., завідувач бібліотеки – Жила Н.П., голова Первинної Профспілкової організації – Драчук Н.В., майстер виробничого навчання – Кирилюк М.М., та учениця групи № 48, диктор телепресцентру «Молодіжний вісник»  – Залізняк А.О.,  відвідали постраждалих бійців, що перебувають на лікуванні у Вінницькому військово-медичному клінічному центрі. Поспілкувавшись з бійцями та перейнявши їх біль передали по 7 тисяч гривень батьку двох діток, 24-ри річному Карпцю Руслану та 20-ти річному Солов’янчуку Богдану з Волині, стан яких медики розцінюють, як стабільно важкий.

Бажаємо нашим захисникам швидкого одужання та всім мирного неба.