Навчальним закладом за 70 років пройдено складний, але плідний шлях у своєму розвитку й удосконаленні. І на цьому шляху училище не зрадило своєму високому призначенню - забезпеченню ринку праці кваліфікованими конкурентоспроможними працівниками. Десятки тисяч учнів здобули якісну професійну підготовку, плідно й творчо працюють у різних галузях народного господарства.

З року в рік зростає авторитет нашого навчального закладу як флагмана освіти, як одного з лідерів у підготовці робітничих кадрів високої якості та кваліфікації. Училище - володар багатьох золотих, срібних та бронзових медалей Міжнародних освітянських виставок. Безсумнівна роль і вагомий внесок у вихованні молодого покоління належить потужному педагогічному колективу, у якому постійно народжуються нові ідеї, які втілюються у площину практичної діяльності не тільки в колективі, а й нормативній базі, яка регулює підготовку робітничих кадрів у державі.

Навчальний процес невпинно удосконалюється, модернізується і все більше відповідає вимогам сьогодення.

Сьогодні наш колектив продовжує і примножує свої славні традиції попередників. Ми, по праву, можемо пишатися славетними традиціями та історією нашого навчального закладу.

Переконаний, що ми і надалі будемо зберігати та примножувати традиції своєї альма-матер, сприяти прогресу освітянської думки, робити достойний вклад у розвиток української професійної школи.

Вклоняюсь перед нашим колективом, творчими особистостями, високим профе-сіоналізмом майстрів виробничого навчання, викладачів, вихователів, технічних працівників, які протягом багатьох років творять славу навчальному закладу.

Щиро вдячний Вам, мої дорогі колеги, за Вашу титанічну працю, за Ваші золоті руки, за добрі серця, за святу справу, якою Ви займаєтесь, за науку, яку Ви несете нашим вихованцям.

Нехай же чисті джерела рідної української землі причащають Вас щедрим здоров'ям, любов'ю і доброю силою для осягнення нових життєвих і творчих доріг. Зичу всьому педагогічному колективу подальшої продуктивної праці, невичерпної енергії, бадьорості духу та нових звершень на благо України.

З повагою,

Директор ДПТНЗ "ВМВПУ" О.Д.Дмитрик