1 вересня - День знань, початок нового навчального року для мільйонів юнаків та дівчат, які сповнені сил і енергії  оволодівати знаннями і здобувати нові  професії. Саме 1 вересня наша родина поповнилась на 330 учнів. яких ми приймаємо у свою сім'ю з відкритими серцями і щирим словом, бо це наша майбутня гордість і слава.

Привітав усіх першокурсників директор училища Дмитрик Олександр Дмитрович. Побажав учням захоплюючої подорожі у світ знань та досягнення омріяної мети, викладачам – оптимізму та натхнення, а батькам – мудрості і терпіння. Також зазначив, що зараз ми живемо в нелегкі, для країни, часи.

На нашому святі був присутній гість, головний спеціаліст відділу професійно-технічної освіти України – Якимчук Олександр Анатолійович.

Поділитися своєю мудрістю та дати настанови  була запрошена класний керівник групи № 12 - Кравець Валентина Владиславівна,  яка                                                         побажала всім миру та злагоди, наснаги у роботі,  успіхів у навчанні, професійного задоволення й творчих здобутків.  

Традиційно був запалений факел знань. Для всіх присутніх звучала пісня «Мальви»у виконанні Крижановської Анастасії, а також «Мова єднання» - у виконанні  вокального ансамблю «Душі криниця».

Хочеться ще раз усіх привітати з початком нового навчального року. Побажати, щоб цей рік був для вас врожайним на добро, успіхи, щастя і любов.