Дорогі першокурсники! Шановні викладачі, учні, співробітники!

 

Щиро вітаю всіх вас з початком нового навчального року та із традиційним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації.

День знань став по-справжньому всенародним святом молодості і надій. Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг навчального закладу. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України та до людини як найбільшої гуманітарної цінності.

1 вересня – це день, з якого починається дорога у майбутнє для кожного з нас. Адже, перегортаючи сторінки свого дорослого життя, думками  повертаєшся у юність, до своїх кращих друзів, своїх порадників і наставників – учителів. І защемить серце, бо згадуєш щось приємне та життєрадісне.

Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище перегортає ще одну сторінку у своєму календарі. Попереду на нас чекає напружений, але цікавий 2014-2015 навчальний рік. За учнівські лави сідають першокурсники, з якими ми пов’язуємо великі сподівання. Для них цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий, але, водночас, нелегкий час до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

У всі часи освічена людина користувалася повагою. Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Упевнений, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті.

Усім, хто в цей день прийде здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з педагогами, зустріти добрих і надійних друзів.

Щира вдячність вам, шановні педагоги, за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як формування особистості майбутніх професіоналів. Адже саме Ви сприяєте їх творчому розвитку, від яких залежить наше майбутнє та завтрашній день Української держави.

Нехай цьогорічний першовересень буде радісним, несе гарний настрій та добрі новини у кожну родину! Миру і сонця усім нам! З початком нового навчального року!