Шановні присутні! Закінчився навчальний рік і тому ми зібралися сьогодні, щоб зробити певні підсумки роботи колективу училища, оцінити діяльність директора на посаді протягом 2013 – 2014 навчального року.

Як директор училища, у своїй діяльності протягом звітного періоду, я керувався Статутом училища, Правилами внутрішнього трудового розпорядку, посадовими обов’язками директора, законодавством України, іншими нормативними актами, що регламентують роботу керівника ПТНЗ.

Упродовж 2013-2014 навчального року діяльність педагогічного колективу спрямовувалась на реалізацію вимог Конституції України, законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про професійно-технічну освіту», Державної національної програми «Освіта», Національної доктрини розвитку освіти», Указу Президента України «Про невідкладні заходи щодо забезпечення функціонування та розвитку освіти в Україні», наказів Міністерства освіти і науки України, рішень та розпоряджень облдержадміністрації, обласних програм «Вчитель», «Розвитку інформаційних, телекомунікаційних та інноваційних технологій», «Регіональної програми підготовки кваліфікованих робітників».

Училище здійснює підготовку робітничих кадрів за 7 інтегрованими, двома широкопрофільними (укрупненими) професіями та готує молодших спеціалістів за спеціальністю «Комерційна діяльність» для підприємств регіону.

Співпрацює з місцевою службою зайнятості уже більше 21 року. На протязі року на базі училища пройшли курсову підготовку групи центру зайнятості - 238 чол., що на 59% більше порівняно з минулим роком, індивідуальну курсову підготовку 147 чол., що на 53% більше порівняно з минулим роком.

Читати повну версію...