З кожним днем усе далі від нас священна дата  - День Великої Перемоги.   69 років ми відзначаємо це свято,  як символ радості і скорботи, пам’яті і безсмертя, як символ дружби народів, які в ім’я життя  і майбутнього власною кров’ю захищали кожний клаптик нашої рідної землі.

    Давно відгриміли залпи війни… Суворий час Великої Вітчизняної став надбанням історії. Та хоч би скільки ще минуло часу, доки існуватиме на своїй землі українська нація –у цей день країна вклонятиметься Вам, солдати Перемоги.

Саме тому 6.05.2014 р. в актовій залі училища відбулись урочистості до Дня Перемоги за участю вокального ансамблю педагогічного колективу «Джерело», «Душі криниця». Нікого не залишила байдужим вокально-хореографічна композиція «Журавлі» у виконанні Максимця Андрія та Голубович  Любові.

Святий обов’язок сучасних і прийдешніх поколінь – не забути, якою ціною здобуто Перемогу.

Нехай завжди буде мир у світі, нехай ніколи земля не здригається від вибухів бомб, не проливається людська кров. Нехай доброта, злагода панують на планеті, творча праця на загальне благо об’єднує нас в ім’я майбутнього!

Хай завжди зігріває наші серця і світить вогонь Великої Перемоги!