25 квітня відбулася фінальна частина змагань по міні-футболу серед ПТНЗ Вінницької області.

Все відбувалося на базі Вінницького ВПУ сфери послуг і слід відмітити високий рівень проведення змагань.

Наші дівчата відрізнялись поміж інших команд високим рівнем організації гри та майстерністю.

В першій зустрічі по жеребу ми виграли у команди училища міліції з рахунком 6-0.

Потім після перерви ми грали за вихід в фінал з командою ЦПТО-1.Тут було важче,але завдяки злагодженої гри оборони і атаки,а також майстерності центр-форварда команди Барбакар Вікторії наша перемога з рахунком 2-0. І нарешті фінал. Нашим суперником були господарі змагань дівчата Вінницького ВПУ сфери послуг.

Слід сказати про те,що гра складалася важко. Може тому,що дівчата не встигли відпочити(між іграми була перерва-10 хв),а може господарям допомагали рідні стіни. Команда суперників вдало захищалася і було видно,що вони тягнуть час і надіються на післяматчеві пенальті. Так воно і сталося. Основний час закінчився з сухим рахунком, хоча біля воріт суперника і біля наших воріт було кілька гольових моментів. Але сьогодні був наш день. В футбольній лотереї ми виграли головний приз. Наші ворота  так і залишились запечатаними. В цьому заслуга нашого воротаря Гуцал Наталі,вона відбила всі удари суперниць. Ну а забила все та ж Вікторія Барбакар до речі її визнали кращим гравцем турніру.  

Отже наші неперевершені дівчатка поставили жирну, переможну крапку в обласній Спартакіаді ПТНЗ. Честь їм і хвала. Отже склад зіркової команди:

Гуцал Наталя гр. 48

Барбакар Вікторія гр. 17

Ляденко Наталія гр. 17

Гуцал Ірина гр. 8

Жорс Марина гр. 8

Копайгородська Людмила гр. 18

Папчук Людмила гр. 18

Пасічник Ірина гр. 18

Лучко Анна гр. 42

Голубенко Юлія гр. 29

Ну і на сам кінець потрібно сказати про людину, яка вклала в цю команду душу і привела до перемоги. Це наш тренер по футболу Моргун Роман Володимирович.

Так тримати. До наступних перемог!