Розпочалась весна…

У цей період,  уже традиційно, з метою створення сприятливого для життєдіяльності людей довкілля, збереження і охорони навколишнього природного середовища, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення, відновлення належної чистоти і порядку на  території міста після зимового періоду та танення снігу проводиться акція “За чисте довкілля”. Цьогоріч природа порадувала жителів Вінниччини швидкою та раптовою зміною погоди, тому роботи очікується немало, а сонячний та теплий весняний день сприятиме проведенню прибирання.

Так, 2.04.2013 р.  учні нашого навчального закладу, а саме учні груп №47, 22, 46, 9 разом із майстрами виробничого навчання Молодовою Н.А., Атаманенком Б.С., Нігальчуком М.М., Ісайкіною М.В., Драчук Н.В. взяли активну участь у акції «За чисте довкілля!» і вийшли на прибирання території півострову «Бригантина». Завдання було не з легких, але завдяки дружній підтримці один одного, жартам та бажанню жити в чистому місті, загальними зусиллями учнів було зібрано більше 200 мішків сміття.

Варто відмітити роботу групи №22, аналізуючи яку майстер виробничого навчання Драчук Н.В. зазначила,  що силами учнів лише її групи було зібрано 6 мішків сміття.  У межах постійно діючої програми щодо  збору вторинної сировини учнями цієї групи було відібрано 435 пластикових пляшок, що дало змогу їм перевиконати свій річний план.

Безперечно, хотілося, щоб кожен мешканець нашого чудового міста підтримав цю ініціативу і докладав хоча б мінімум власних зусиль, щоб воно засяяло чистотою і охайністю!

Заст. директора з ВР

Біла Л.О.