27 березня 2014 року на базі нашого навчального закладу відбувся семінар керівників правових гуртків та клубів ПТНЗ Вінницької області на тему: «Методичні інновації в роботі керівників правових гуртків та клубів професійно – технічних навчальних закладів».

Із вступним словом виступив директор навчального закладу Дмитрик Олександр Дмитрович, який окреслив пріоритетні напрямки навчально-виховної роботи в училищі.

Привітала учасників заходу та ознайомила з основними тезами семінару заступник директора Центру естетичного виховання Ірина Любчак.

Олена Ліщун, методист Центру естетичного виховання, ознайомила учасників семінару з інформацією про стан злочинності серед учнів ПТНЗ.

До роботи семінару також долучились Марценюк Л.Є., начальник відділу захисту прав дітей служби у справах дітей міської ради., Овчарук Л.О., оперуповноважена сектору кримінальної міліції у справах дітей ГМВС України у Вінницькій області та спеціаліст Ленінського районного центру зайнятості.

Досвідом щодо інноваційних та традиційних форм гурткової роботи поділилась керівник правового гуртка «Феміда», викладач правознавства Бережок С.М. Учасники семінару мали змогу познайомитись з матеріально – технічною базою навчального закладу та отримати методичні матеріали та нормативні документи для використання у практичній роботі.