Розробки уроків виробничого навчання

«Секретар. Оператор комп’ютерного набору»

Тема уроку: Робота з касовими документами в програмі 1С: Бухгалтерія. (Презентація)

(Майстер виробничого навчання Сивак О. І .)
 

Тема уроку: Макетування та верстка газети. (Презентація)

(Майстер виробничого навчання Лукашенко М.М. )
 

Тема уроку: Робота з графічними примітивами у видавничій системі PageMaker. (Презентація)

(Майстер виробничого навчання Лукашенко М.М.)
 

Тема уроку: Створення презентацій в програмі Power Point. (Презентація)

(Майстер виробничого навчання Францішко М. М.)
 

Тема уроку: Архівація файлів. Програми-архіватори. (Презентація)

(Майстер виробничого навчання Колесник Н.А.)

 

Тема уроку: Технології комп’ютерної обробки інформації. (Презентація)

(Майстер виробничого навчання Березюк Л.В.)

«Оператор телекомунікаційних послуг»

Тема уроку: НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ СПІЛКУВАННЯ. ІР-ТЕЛЕФОНІЯ. SKYPE. (Презентація)

(Майстери виробничого навчання Расулова Т.М., Колесник Н.А.)

«Кухарська справа»

Тема уроку: Приготування холодних солодких страв та напоїв. (Презентація)

(Майстер виробничого навчання Андрущенко Л.С.)
 

Тема уроку: Приготування вареників з сиром, лінивих вареників, сирників та сирників по-київськи. (Презентація)

(Майстер виробничого навчання Молодова Н.А.)
 

Тема уроку: Приготування бутербродів відкритих та закритих. (Презентація)

(Майстер виробничого навчання Олійник Л.М.)
 

Тема уроку: Механічна кулінарна обробка м’яса яловичини та свинини, нарізання напівфабрикатів. (Презентація)

(Майстер виробничого навчання Прядун В.С.)

 

Тема уроку: Приготування холодних страв та закусок. (Презентація)

(Майстер виробничого навчання Олійник Л.М.)

 

Тема уроку: Приготування оздоблень із мастики для борошняних кондитерських виробів. (Презентація)

(Майстер виробничого навчання Прядун В.С.)

 

Тема уроку: Приготування страв та гарнірів із відварних овочів: картопля відварна, картопляне пюре. (Презентація)

(Майстер виробничого навчання Танасієнко Г.А.)

 

Тема уроку: Механічна кулінарна обробка цибулевих овочів. Проста нарізка. (Презентація)

(Майстер виробничого навчання Андрущенко Л.С.)

 

Тема уроку: Приготування вареників із різними начинками. (Презентація)

(Майстер виробничого навчання Войцещук А.Г.)